Om Marina Ahlm

Marina-profilbild.jpgMitt namn är Marina Ahlm och jag är en kvinna i mina bästa år som lever tillsammans med min man och våra tre killar i den härliga byn Hjärnarp, NV Skåne, med sin underbara natur. Jag utför medicinsk fotvård samt olika typer av massage i en hemtrevlig lokal.

Min ambition är att hjälpa människor till ett ökat välmående, både kroppsligt och själsligt. En viktig bit i detta är att hitta en balans i vardagslivet och känna harmoni. Denna önskan är ursprunget till företagsnamnet Helande Harmoni. Och genom att förmedla dessa tankar finns en förhoppning om att det ska sprida sig som ringar på vattnet och leda till något gott i det stora hela, ett större välmående för hela vår planet.

Hälsa är inte alltid mätbart och kommer många gånger från ens personliga upplevelse beroende på vad just hälsa betyder för dig. Den som har störst makt över att påverka sitt egna välmående är faktiskt du. Visst, oförutsedda saker kan inträffa. Bara för att du kör bilen på motorvägen och hamnar i en olycka så behöver det inte vara du som är orsaken. Men i det stora hela så är det du själv som kan påverka utgången av hur något ska bli eller inte bli.

Det finns så många måsten och krav här i livet och det är inte alltid lätt att leva upp till dem, särskilt inte de man ställer på sig själv. Vid ett besök hos mig avgör du själv om du vill komma för en avkopplande stund eller om du vill ha mer tips och råd för hur du kan förändra ditt liv. Det finns inga rätt eller fel utan det är du själv som styr beroende på vad du har för behov just nu.

Välkommen! Marina Ahlm

 ”If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change you’re attitude” -Dr. Maya Angelou

Lämna ett svar