Om Marina Ahlm

Marina-profilbild.jpgMitt namn är Marina Ahlm och jag är en kvinna i mina bästa år som lever tillsammans med min man och våra tre killar i den härliga byn Hjärnarp, NV Skåne, med sin underbara natur. Jag utför medicinsk fotvård samt olika typer av massage i en hemtrevlig lokal.

Jag älskar utmaningar och att få jobba med behandlingar som ger omedelbart resultat. Genom åren har jag gått en rad olika utbildningar men det landade i att jag ville jobba med praktiska behandlingar. Jag gör vad jag kan för att hjälpa till här på plats men ibland måste man även göra en del hemma för att få optmalt resultat. Utbildning och noggrannhet är viktigt för mig.

Jag vill att det ska bli ett bra resultat av mina behandlingar och att kunderna ska känna att de kommer till någon som har kunskap.

Som utbildad fotterapeut finns många olika utbildningar att ta del av, där man belyser olika slags sjukdomar, vad de gör med kroppen i sin helhet men också specifikt med fötterna. Inom massage och kroppsterapi finns också många kurser och jag är regelbundet på jakt efter ny kunskap. Jag vill lära mig mer för att kunna bemöta fler människor och hjälpa dem med deras problem.

Välkommen! Marina Ahlm

 ”If you don’t like something, change it. If you can’t change it, change you’re attitude” -Dr. Maya Angelou

Lämna ett svar