Priser & öppettider

Priser och öppettider:

Klicka här för att se priser och tillgängliga tider på BokaDirekt

Betala med swish, kontant eller kort. Vid behov går det även att få faktura (10 dagars betalningsvillkor).

Mina öppettider varierar från kl. 8.30 till kl 16 eller 18. Har lördagsöppet 1-2 ggr/mån. Övrig tid finns jag på KramGoa Fötter i Lomma där vi även tar emot remisser från Region Skåne (lokalen i Hjärnarp är ej utformad för dessa besök).

Medicinsk fotvård är momsbefriad. Om en fotvårdande behandling önskas i syfte av friskvård (då du du har friska fötter och ska lämna kvitto till din arbetsgivare) så är det friskvård fot och massage du ska beställa.

Hembesök utförs främst i Ängelholms kommun.

Bankgiro 699-0386, SWISH 1234 22 51 32
Innehar F-skatt samt behandlingsskadeförsäkring och är godkänd av miljö- hälsa.

Välkomna!

Du kan ändra eller avboka din tid inom 24 timmar före avtalad tid. Om du blir du sjuk samma dag måste kliniken få reda på detta senast kl. 9.00 aktuell dag. Har du haft maginfluensa så är det 48-timmarsregeln som gäller, dvs att du bör hålla dig hemma så pass länge efter sista symtom. Får du förhinder och inte kommer på din bokade tid eller om du lämnat återbud för sent, får du betala för det planerade besöket.

Varför debiteras du?

När du beställer tid för en behandling så ingår vi ett muntligt avtal. Du förbinder dig att komma till mig på överenskommen tid och köpa beställd behandling. Jag förbinder mig att reservera denna tid för dig och inte sälja den till någon annan. Så länge du inte avbeställer tiden, kan jag inte sälja den till någon annan. Därför blir du betalningsskyldig för den uteblivna eller sena avbokningen. Som egen företagare är min lön en del av omsättning, dvs pengar som kommer in i företaget när jag säljer en behandling eller en vara.

6 svar på ”Priser & öppettider

  1. Hej!
    Jag lider av doftöverkänslighet och hade gärna provat Lotorpsmassage och andningsövningar.
    Jag bor i Halmstad och har möjlighet att vara hos dig en kväll eller fredageftermiddag. V44 kan jag från onsdagen och framåt hela veckan.
    Med vänlig hälsning, Malin

    • Hej Bengt! Bor du i närheten så kan vi avtala tid när du kan komma inom för att hämta personligen. Bor du lite längre bort går det att skicka. Hör av dig på SMS med dina kontaktuppgifter och vad som passar bäst så löser vi det 🙂 Ha en fin dag!

Lämna ett svar